Aceasta este o traducere din limba engleza; versiunea originala: http://www.w3.org/TR/2000/REC-DOM-Level-2-Traversal-Range-20001113/ Versiunea in limba romana poate contine erori. Traducator: Costea Marian  Versiunea engleza este singura versiune normativa.

W3C

Document Object Model (DOM) Level 2 Specificatii Traversale si de Limita

Versiunea 1.0

Recomandare W3C 13 Noiembrie, 2000

Aceasta versiune:
http://www.w3.org/TR/2000/REC-DOM-Level-2-Traversal-Range-20001113
( PostScript file , PDF file , plain text , ZIP file)
Ultima versiune:
http://www.w3.org/TR/DOM-Level-2-Traversal-Range
Versiunea anterioara:
http://www.w3.org/TR/2000/PR-DOM-Level-2-Traversal-Range-20000927
Editori:
Joe Kesselman, IBM
Jonathan Robie, Texcel Research and Software AG
Mike Champion, Arbortext and Software AG
Peter Sharpe, SoftQuad Software Inc.
Vidur Apparao, Netscape Communications Corp.
Lauren Wood, SoftQuad Software Inc., WG Chair

Abstract

Aceasta specificatie defineste Specificatiile Traversale si de Limita ale Document Object Model Level 2 , o platforma si un limbaj, interfata neutra care permite programelor si scripturilor sa traverseze si sa identifice limita de continut a unui document. Specificatiile Traversale si de Limita ale Document Object Model Level 2 sunt construite pe Miezul Document Object Model Level 2 [DOM Level 2 Core].

Specificatiile Traversale si de Limita ale Document Object Model Level 2 sunt formate din doua module. Cele doua module contin interfete specializate dedicate traversarii structurii documentului si identificarii si manipularii limitei unui document.

Statutul acestui document

Aceasta sectiune descrie statutul acestui document la data publicarii sale.Alte documente pot inlocui acest document. Ultimul statut al acestei serii de documente este mentinut la W3C.

Acest document a fost revizuit de membrii W3C si alte parti interesate si a fost aprobat de Director ca si o Recomandare W3C. Este un document stabil si poate fi folosit ca material de referinta sau citat ca referinta normativa de la alt document .Rolul W3C in propunerea acestei recomandari este de a atrage atentia la specificatii si de ai promova larga desfasurare. Aceasta imbunatateste functionalitatea si interoperabilitatea pe Web.

Acest document a fost creat ca parte a Activitatii W3C DOM. Autorii acestui document sunt membrii ai Grupului Colaborator DOM. Diferite module ale Document Object Model au diferiti editori.

Va rugam sa trimiteti comentarii generale despre acest document la lista publica de e-mail www-dom@w3.org. O arhiva este disponibila lahttp://lists.w3.org/Archives/Public/www-dom/.

Varianta in limba engleza a acestei specificatii este singura versiune normativa . Informatii despre traducerea acestui document este disponibila la http://www.w3.org/2000/11/DOM-Level-2-translations.

Lista de erori din acest document este disponibila la http://www.w3.org/2000/11/DOM-Level-2-errata.

O lista a Recomandarilor W3C si a altor documente tehnice poate fi gasita la http://www.w3.org/TR.

Tabel de continut